Other Exams

Cambridge The TKT Course – Teaching Knowledge Test Course

Cambridge The TKT Course – Teaching Knowledge Test Course , Đây là chương trình đào tạo dành cho các giáo viên và giáo viên thực tập chuẩn bị cho Cambridge ESOL "Giảng dạy kiến ​​thức Test 'hoặc trình độ đào tạo giáo viên ban đầu khác. Thí sinh nên có ít nhất trình độ trung cấp tiếng Anh (số điểm ban nhạc PET / IELTS 4.0 / B1). Sách của sinh viên có thể được sử dụng bởi các ứng viên học một mình, hoặc như là một phần của một chương trình đào tạo có tổ chức. Các hoạt động đào tạo được thiết kế để được sử dụng bởi các giảng viên giáo viên với các lớp học của họ học viên.
 

Cambridge The TKT Course

Cambridge The TKT Course – Teaching Knowledge Test Course
 

Authors: Mary Spratt, Alan Pulverness, Melanie Williams

This is THE teacher training course for teachers and trainee teachers preparing for the Cambridge ESOL ‘Teaching Knowledge Test’ or other initial teacher training qualifications. There are no formal entry requirements for the TKT, however candidates are advised to have at least an intermediate level of English (PET/IELTS band score of 4.0/B1). The Student’s Book may be used by candidates studying alone, or as part of an organised training programme. The Training Activities are designed to be used by teacher trainers with their class of trainees.

Key Features

  • Written by a team of experienced TKT writers in collaboration with Cambridge ESOL.
  • ELT terms and concepts are clearly explained for non-specialist teachers.
  • Model practice tests help candidates become familiar with the format and style of the TKT exam.
  • Full answer key makes it perfect for self-study.
  • Methodology section with practice tests in one volume provides a comprehensive package for TKT candidates

Download

==================================================================

Theo dõi nhiều bài viết hay hơn nữa tại Fanpage: https://www.facebook.com/flashcardshoctienganh/
Website: https://katchup.vn/
==>> KatchUp chuyên cung cấp các sản phẩm flashcard tiếng Anh, tiếng Trung, tiếng Nhật, tiếng Hàn, flashcard cho bé và giáo trình tiếng Nhật cùng các sách ngoại ngữ khác. KatchUp tặng miễn phí hệ thống học và thi online trên máy tính và điện thoại. Để biết thêm chi tiết quý khách vui lòng truy cập trang web: https://katchup.vn/ hay gọi vào số điện thoại: (08) 62 575 286 – 0903 61 61 03 (Linh- zalo, viber, sms)

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *