Business

Clockwise Intermediate

Clockwise Intermediate là một khóa học bồi dưỡng chuyên sâu về tiếng Anh tổng quát cho người lớn, với trọng tâm là nâng cao chất lượng hoạt động ngôn ngữ của học sinh. Nó được thiết kế cho sinh viên đại học và người lớn trong thế giới làm việc với thời gian và tiền bạc hạn chế, những người muốn tự tin bằng tiếng Anh nói chung một cách nhanh chóng và hiệu quả, tương tác xã hội và du lịch hoặc các mục đích chức năng. hình ảnh của mình là người lớn, rõ ràng, đơn giản, rộng rãi, dễ tiếp cận, và thực tế.

Clockwise Intermediate

Publication Date: 17 Feb 2000 | ISBN-10: 0194340783 | ISBN-13: 978-0194340786

Designed for learners who want to make effective progress in a short time, this course concentrates on developing fluency, refreshing key grammar areas, and extending vocabulary. 40-60 hours per level.

Clockwise is an intensive refresher course in general English for adults, with an emphasis on improving the quality of students' language performance. It is designed for university students and adults in the working world with limited time and money, who want confidence in general English quickly and effectively, for social interaction and travel or functional purposes. Its image is adult, clear, simple, spacious, accessible, and businesslike.

  • Practical syllabus includes pronunciation and lots of oral practice, as well as memory skills and timed activities to encourage fast, relevant learning.
  • Introduces work on features of spoken English, conversational tactics, and high frequency idiomatic vocabulary.
  • Clear objectives in each lesson encourage achievement and progress.
  • Short lessons can be used in any order, allowing choice in topic and syllabus coverage.
  • All-in-one Classbook, with Practice section and writing activities.
  • Photocopiable Teacher's Resource Pack at each level for supplementing and adapting.

DOWNLOAD

==================================================================

Theo dõi nhiều bài viết hay hơn nữa tại Fanpage: https://www.facebook.com/flashcardshoctienganh/
Website: https://katchup.vn/
==>> KatchUp chuyên cung cấp các sản phẩm flashcard tiếng Anh, tiếng Trung, tiếng Nhật, tiếng Hàn, flashcard cho bé và giáo trình tiếng Nhật cùng các sách ngoại ngữ khác. KatchUp tặng miễn phí hệ thống học và thi online trên máy tính và điện thoại. Để biết thêm chi tiết quý khách vui lòng truy cập trang web: https://katchup.vn/ hay gọi vào số điện thoại: (08) 62 575 286 – 0903 61 61 03 (Linh- zalo, viber, sms)

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *